Geld lenen voor je bruiloft

In dit artikel bekijken wij de mogelijkheden om geld te lenen als je gaat trouwen. Als je van plan bent te gaan trouwen dan brengt dit de nodige kosten met zich mee. Het gemeentelijk huwelijk, het feest, de receptie en nog veel meer kosten. Een gemiddelde bruiloft kost al gauw tussen de 10.000 en 15.000 euro. Er zijn weinig mensen die dit geld zomaar hebben liggen.

Je kunt ervoor kiezen om voor je bruiloft geld te gaan sparen. Elke maand kun je dan een bepaald bedrag opzij leggen om je bruiloft bij elkaar te sparen. Het nadeel hiervan is dat het lang duurt.

Een andere optie is het afsluiten van een lening. Je gaat dan geld lenen voor je bruiloft. Voordat je dit gaat doen moet je goed weten wat voor voordelen en nadelen dit heeft. Allereerst moet je bepalen hoeveel je gehele bruiloft gaat kosten. Pas dan weet je hoeveel geld je moet gaan lenen. Het geld ga je lenen bij een geldverstrekker. Elke geldverstrekker hanteert een ander rentepercentage. Als je een lening afsluit probeer dit dan tegen een zo laag mogelijke rente te doen. Hoe lager de rente, hoe goedkoper de lening uiteindelijk. Ook moet je bepalen in welke termijn je de lening wilt gaan terugbetalen. Dit kan bijvoorbeeld in 24 maanden, 36 maanden, of in 60 maanden. Het kan dus jarenlang duren voordat je de lening hebt terugbetaald aan de geldverstrekker. Dat is dan ook een groot nadeel ten opzichte van sparen. Het voordeel is wel dat je kunt trouwen zonder dat je over geld beschikt. Je sluit een lening af en daarmee kun je de gehele bruiloft betalen. Vervolgens kun je samen met je partner de lening terugbetalen.

Nog even kort de voordelen en nadelen van geld lenen voor je bruiloft op een rij. Het voordeel is dat je direct beschikking krijgt over een groot geldbedrag.  Nadelen zijn de rente die je moet betalen en dat je vastzit aan de lening. 

Wie is Online?

We hebben 139 gasten online

Webverkeer

2.png2.png4.png5.png1.png6.png
Vandaag11
Gisteren49
Deze week200
Deze maand1092
Total224516

Bezoekers­informate

  • Ip-adres 18.208.186.139
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is online?

1
Online

vrijdag 27 mei 2022 05:41