Lease-auto

Steeds meer consumenten en bedrijven kiezen ervoor om een auto te leasen, de reden hiervoor is dat de meeste dealers tegenwoordig zeer gunstige voorwaarden hanteren voor het leasen van een auto en de bedrijven weinig zekerheid hebben van een constante afzet. Tijdens een economisch crisis spelen de meeste ondernemers in op de wensen van de consument en bieden goedkopere mogelijkheden aan, zoals het leasen van een auto.

Een consument heeft geen geld voor het kopen van een nieuwe auto, het aankoopbedrag is namelijk erg groot en de zekerheid op werk is erg laag, de meeste consumenten die toch graag in een nieuwe auto willen rijden, kiezen er daarom voor om een auto te leasen.

Op het moment dat u als consument een auto least, hoeft u maandelijks namelijk maar een bepaald bedrag te betalen, u hebt dus verder niet te maken met een aanschafprijs.

Op het moment dat u ervoor kiest om een auto te leasen, moet u natuurlijk ook voor uzelf bepalen welke manier van leasen voor u interessant is. U kunt er bij het leasen van een auto namelijk voor kiezen om het onderhoud en de reparaties uit handen te geven aan de verkopende partij, het maandbedrag dat u in dat geval voor de auto moet betalen is wel een stukje hoger, maar u bent er wel zeker van dat uw auto wordt gerepareerd op het moment dat deze kapot is.

Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om bedrijfsauto’s en bestelbussen te leasen bij een leasemaatschappij, bedrijven zijn namelijk ook onzeker over de economische toekomst van het bedrijf en zijn daarom erg voorzichtig met het doen van uitgaven. Grote uitgaven zoals het aanschaffen van nieuwe auto’s en bestelbussen zullen als eerste worden uitgesteld, bedrijven kunnen er namelijk ook voor kiezen om een auto te leasen, waardoor deze niet te maken heeft met hoge kosten zoals het aanschaffen van een auto. Uiteraard is het leasen alleen interessant op het moment dat de economische toekomst van uw bedrijf niet zeker is, op het moment dat u zelf spaargeld hebt, kunt u er het best voor kiezen om de auto te kopen, de maandelijkse kosten zijn in dat geval namelijk een stuk lager.

Juist omdat tegenwoordig zoveel verschillende leasemaatschappijen goedkope mogelijkheden aanbieden voor het leasen van een auto, kunt u als consument of bedrijf door slim online vergelijken van deze verschillende aanbieders veel geld besparen op het maandelijks te betalen bedrag. Uiteraard is het aan te raden om niet alleen de prijs in de gaten te houden, maar ook zeker goed te kijken naar de kwaliteit van de leasemaatschappij, u hebt er tenslotte geen zin in om later voor vervelende verassingen te komen te staan. Het leasen van een auto zal, net als bij een lening, een stuk goedkoper zijn op het moment dat u een contract met een langere loopduur afsluit. Bij de meeste leasemaatschappijen kunt u zelf vooraf de loopduur van uw contract bepalen, op het moment dat u echter kiest voor Financial lease, dan zal de loopduur van het contract ongeveer gelijk zijn aan de economische levensduur van het object. Op het moment dat u voor een korte tijd een auto wilt lenen, kunt u het best kiezen voor het afsluiten van een flexibel leasecontract waarbij u om de paar maanden op kunt zeggen. Het opzeggen van een leasecontract met een loopduur van enkele jaren is ook wel vroegtijdig mogelijk, echter moet u dan vaak een flinke boete betalen, u kunt dit ook wel vergelijken met het vervroegd aflossen van een lening.

Wie is Online?

We hebben 110 gasten online

Webverkeer

2.png2.png4.png5.png1.png3.png
Vandaag8
Gisteren49
Deze week197
Deze maand1089
Total224513

Bezoekers­informate

  • Ip-adres 18.208.186.139
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is online?

1
Online

vrijdag 27 mei 2022 04:23